Een overzicht van onze diensten

Allemaal op een rijtje
Advies nodig?

Al onze diensten

voor bestaande én nieuw klanten

Duurzame inzetbaarheid voor uw medewerkers vraagt om de juiste aanpak. Of het nou gaat om de aanpak van verzuim, om preventieve maatregelen of ondersteuning: bij Arbo Zeker Plan heeft u een ruime keuze aan diensten om gebruik van te maken.

En om gebruik te maken van onze diensten hoeft u geen bestaande klant bij ons te zijn. U kunt ook voor losse diensten bij ons terecht. Snel een consult bij de bedrijfsarts nodig? Een medische keuring? Of een psycholoog met een korte wachtlijst? Wanneer je hulp nodig hebt wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk regelen. En door onze korte lijnen is het inzetten van een interventie zo geregeld.

Om het zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken hebben wij al onze diensten voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf bekijken welke dienst het beste bij uw situatie past. Kunt u niet vinden wat u zoek of wilt u liever persoonlijk advies hierover? Dan staan wij ook klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Ik heb een vraag over een dienst

Een overzicht van onze diensten

Allemaal op een rijtje. Dat is duidelijk. 

Ziekte en verzuim

Wanneer een bedrijf te maken krijgt met ziekte en verzuim wilt iedereen natuurlijk de beste zorg dragen voor de werknemers. Daarbij is het ook belangrijk om weer duurzaam terug te keren in de werkzaamheden. Met onze diensten die gericht zijn op ziekte en verzuim kan er worden gerekend op een passende aanpak. Met betrokkenheid voorop, helpen wij werknemer en werkgever bij het zetten van de juiste stappen.

Meer over deze dienst

Ondersteuning

Sommige situaties vragen om extra aandacht. Ongepland of niet, hulp is altijd dichtbij met onze ondersteunende diensten. Wij bieden u de mogelijkheid voor zowel persoonlijke als bedrijfsmatige ondersteuning.

Meer over deze dienst

Preventie

Het voorkomen van ziekteverzuim en het tijdig helpen van uw werknemers blijft een effectieve manier om uw bedrijf gezond te houden. Onze specialisten zijn gericht op een snelle en effectieve aanpak in het belang van uw bedrijf en de werknemers. Een preventieve aanpak draagt bij aan verzuimbeheersing en de duurzame inzetbaarheid.

Meer over deze dienst

Extra diensten

Als werkgever heeft u een belangrijke rol om zorg te dragen voor uw werknemers. Met extra kennis en training kunt u uw werknemer beter begeleiden in tijden dat ze dat nodig hebben. Maar ook voor aanvullende diensten staan wij graag voor u klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een rijbewijs keuring aanvragen: zo voorkomt u stilval in het bedrijfsproces.

Meer over deze dienst

Heb je vragen?


Via E-mail
op info@arbozekerplan.nl

Via het contactformulier
op onze website

Bel naar 070 82 09 821
bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00