Onze aanpak

Op maat gemaakt

voor een effectieve aanpak

Onze focus en aanpak gaan verder dan alleen ziekte en verzuim. Wij zorgen ervoor dat een bedrijf gezond blijft en streven naar een duurzame inzetbaarheid voor de medewerkers. Preventie en het voorkomen van uitval is voor ons heel belangrijk. Daarom zijn wij er niet alleen wanneer iemand ziek is, maar ook al ervoor. Wij lopen graag vooruit op alle ontwikkelingen en creëren een aanpak die bij het bedrijf past. Wij ondersteunen hierbij in alle vraagstukken op het gebied van HR en verzuim.

Bent u een werkgever en benieuwd uit welke diensten onze aanpak bestaat? Vergelijk dan onze pakketten om te bekijken welke het beste bij u past. Eén ding is zeker: welk pakket u ook kiest, wij blijven altijd een vertrouwd gezicht voor u.

De persoonlijke begeleiding

die u zoekt

Als uw arbodienst werken wij nauw met u samen, en dat zorgt voor een optimale samenwerking. Ons team bestaat onder andere uit inzetbaarheidsadviseurs, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en coaches. U als werkgever overlegt regelmatig met uw  contactpersoon om vraagstukken zo goed mogelijk op te lossen. Of dit nou gaat om een ziektetraject of het regelen van een interventie: Wij zijn er om samen met u te zoeken naar oplossingen. Onze aanpak en begeleiding begint bij een goede relatie zodat wij uw bedrijf en werknemers door-en-door kennen.

Heb je vragen?


Via E-mail
op info@arbozekerplan.nl

Via het contactformulier
op onze website

Bel naar 070 82 09 821
bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00