Verzuimmanagement

Voor een duurzame terugkeer in uw werk
Bekijk onze diensten

Het beste resultaat

wordt samen behaald

Een duurzame terugkeer in de werkzaamheden vraagt om inspanningen van alle betrokkenen. Zowel van de arbodienst, maar ook van werkgever en werknemer. Om uw verzuim beter te managen heeft u vaste contactpersonen bij Arbo Zeker Plan waarmee u direct kan schakelen en afspraken mee kan maken. Lijnen tussen u, uw werknemer en onze specialisten zijn heel kort.

Dit maakt het mogelijk om snel en op ieder moment bij te sturen wanneer dit nodig is. Deze betrokkenheid die wij aanbieden zorgt ervoor dat we gezamenlijk richting kunnen geven over het verzuimmanagement binnen uw bedrijf. Zo behoudt u altijd grip op het proces en zorgen we samen voor een betere beheersing van uw verzuim.

Verzuimmanagement wat werkt

voor uw bedrijf

Uw bedrijf is uniek, en er is geen enkel ander bedrijf dat het doet zoals u. Daarom vraagt ook het verzuimmanagement om een aanpak wat past bij uw bedrijf. Wij helpen en adviseren u bij het opzetten van een effectief verzuimbeleid zodat u met een gerust gevoel kan blijven focussen op wat voor u belangrijk is: uw eigen werk.

Verzuimmanagement bij Arbo Zeker Plan betekend dat onze specialisten zich inzetten voor zowel de verzuimende werknemer als de werkgever. Bij ons staat niemand buiten spel. Dat zorgt ervoor dat het verzuim binnen uw bedrijf niet alleen wordt opgelost, maar ook voorkomen. Samen creëren we de meest effectieve aanpak om uw bedrijf gezond te houden.

Uw collega op het gebied van verzuim

 

Ziekte en verzuim zijn lastige onderwerpen waar je als werkgever hopelijk niet al te vaak mee in aanraking komt. Maar wanneer er toch een werknemer dreigt uit te vallen, dan wilt u bij worden gestaan door iemand die met u meedenkt en betrokken is bij uw bedrijf. Wij schakelen tussen u en uw werknemers om te zorgen dat het verzuim zo goed mogelijk wordt aangepakt. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en verzoeken, en zorgen ervoor dat u zich gehoord voelt. Met onze betrokken aanpak lijkt het bijna alsof wij uw collega zijn op het gebied van verzuim.

 

Heb je vragen?


Via E-mail
op info@arbozekerplan.nl

Via het contactformulier
op onze website

Bel naar 070 82 09 821
bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00