Ziekte en verzuim

Een effectieve aanpak

voor ziekte en verzuim

Wanneer uw bedrijf te maken krijgt met ziekte en verzuim wilt u natuurlijk de beste zorg dragen voor uw werknemers. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om weer snel én duurzaam terug te keren in de werkzaamheden. Met onze diensten die gericht zijn op ziekte en verzuim kunt u rekenen op een passende aanpak. Met betrokkenheid voorop, helpen wij u en uw werknemer bij het zetten van de juiste stappen.

Arbeidsdeskundigen

Een arbeidsdeskundige zal de arbeidsmogelijkheden van uw medewerker in kaart brengen zodat duidelijk wordt of hij of zij nog kan terugkeren binnen u w bedrijf, of als er moet worden gekeken naar andere mogelijkheden.

Meer over deze dienst

2e-spoor traject

Het is mogelijk dat uw medewerker helemaal niet meer binnen uw organisatie actief zal kunnen zijn, wat betekent dat er gezocht zal moeten gaan worden naar ander werk bij een andere werkgever.

Meer over deze dienst

Casemanagement

Arbo ZekePlan wijst u de weg in de zoektocht naar een passend verzuimbeleid. Onze casemanagers zijn gespecialiseerd en ervaren op het gebied van de re-integratie van uw medewerkers.

Meer over deze dienst

Bedrijfsartsen

Arbo Zekerplan werkt met een team van geregistreerde en gespecialiseerde bedrijfsartsen. De bedrijfsartsen die wij inzetten zijn assertief en betrokken. Opzoek naar mogelijkheden en oplossingen tijdens het verzuim en ter voorkoming van verzuim.

Meer over deze dienst

Heb je vragen?


Via E-mail
op info@arbozekerplan.nl

Via het contactformulier
op onze website

Bel naar 070 82 09 821
bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00